Sense acord a mediació: La vaga continua

El proper dimecres 8 d’agost la Coordinadora Obrera Sindical (COS) a Autobusos de TMB ha convocat una aturada de 8h a 12h per exigir la readmissió d’Andreu de Cabo. El mateix dia a les 10h hi haurà una concentració al Servei Territorial del Departamentd’Empresa i Ocupació, C/Albareda 2-4. Metro: Paral·lel.

Avui, dimecres 1 d’agost, s’han reunit al Departament de Treball el Comitè de vaga i la Direcció de Transports de Barcelona per tractar d’arribar a un acord que desconvoqués la vaga del dimecres 8 d’agost.

L’exigència del Comitè de vaga és la readmissió del treballador Andreu deCabo, que ha assistit a aquesta reunió com a assessor. La Direcció continua sense voler readmetre’l i, per tant, no hi ha hagut acord.

El Comitè de vaga ha demanat que no hi hagi serveis mínims i la Direcció d’autobusos de TMB que s’il·legalitzi la vaga i es posi el 100% de serveis mínims.

El passat 15/6/12 la Direcció d’autobusos de TMB acomiadava al company Andreu de Cabo.

Andreu és treballador des de fa més de 9 anys a l’empresa, a l’àrea de Telecomunicacions, va ser delegat del Comitè d’empresa per CGT i ha denunciat públicament varis casos de “corrupteles” en la prefectura.

Ell mateix ho explica en la Carta que ha escrit el propi Andreu i que podeu trobar aquí.

La COS ha decidit convocar aquesta primera mobilització per pressionar a la Direcció de TMB per a que readmeti al company.

Aquesta vaga serà recolzada, segons han publicat ells mateixos en la seva fulla informativa, per l’ACTUB, la CGT i la PSA.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s