La legalitat de l’aturada del 8 d’agost

La Direcció, previsible com sempre, ha demanat a la reunió de mediació del Departament de Treball la il·legalització de l’aturada i el 100% de serveis mínims.

La realitat és que la vaga és 100% legal ja que com indica el nostre advocat del Col·lectiu Ronda emparant-se amb el que diu el Memento de sentencies i que pots veure en la imatge:

“La huelga constitucionalmente protegida, por tanto, no sólo es la dirigida a presionar para el logro de un convenio colectivo en fase de negociación. De ahí la lícitud de las huelgas de solidaridad, por ejemplo, con los trabajadores despedidos, ya que defienden no sólo el interés particular de los despedidos, sino el general con toda la plantilla”

A més a més, la vaga per pressionar contra l’acomiadament d’un company és un afer intern de l’empresa i no hi ha un conflicte col·lectiu en marxa, ja que la denúncia de l’Andreu de Cabo és individual.

Per tant, la petició de la Direcció de declarar-la il·legal és un brindis al sol per intentar ficar la por al cos dels treballadors i treballadores.

Si us plau, feu correr aquesta informació entre els treballadors i treballadores i així poder desenmascarar les mentides de l’empresa. Gràcies.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s