Unes cent cinquanta persones mostren el seu suport al company Andreu de Cabo

Aquest matí, a les 10h, a les portes del Servei Territorial del Departament d’Empresa i Ocupació, s’han concentrat unes cent cinquanta persones, entre treballadors i treballadores d’autobusos de TMB i gent solidaria amb el company Andreu de Cabo, per mostrar-li el seu suport.

La Direcció de Transports de Barcelona no ha ofert cap solució a l’acomiadament del treballador i, per aquest motiu, l’Assemblea realitzada aquest mateix matí ha decidit que els sindicats ACTUB, CGT, COS i PSA convocaran un dia de vaga complert pel proper 26 de setembre, coincidint amb les Festes de la Mercè.

Durant aquest dia es portaran a l’Ajuntament de Barcelona les signatures que exigeixen la readmissió del treballador i que han estat recollides pel Comitè de conveni durant dos mesos.
En aquesta mateixa Assemblea s’han recollit per aquest mes d’agost 1250 euros aproximadament pel company Andreu.

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) vol agrair als treballadors i treballadores que han secundat l’aturada i als i les que han vingut a la concentració. Seguim endavant.

Anuncis

2 comments

  1. Francisco Javier Bermúdez Costa

    Voldria preguntar-vos si el comte corrent que teniu posat al Facebook,per recollir diners per l’Andreu de Cabo, està al seu nom…?
    Ho pregunto perquè al anar a fer la transferència m’ho van comentar,que sino coincidia la comte amb el seu nom podria ser que ho retornèssin a la comte d’origen.
    Merci i ja em direu alguna cosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s