La Direcció comença a moure’s

Just un dia després de repartir el nostre Cartró Informatiu, el 9 d’agost, la Direcció reunia als Comitès d’empresa d’autobusos i de metro de TMB per donar-lis a conèixer que pensa aplicar el Reial Decret aprovat pel PP.
Tal i com vam indicar, al setembre la Direcció exposarà els seus plans als sindicats del Comitè d’empresa. Mentrestant, el Comitè d’empresa de Metro ja ha anunciat una Assemblea per la seva plantilla pel 6 de setembre. Pots veure-ho a la imatge.
Quan trigarà el nostre Comitè d’empresa en convocar una? Ja se sap que a l’agost força sindicalistes estan de vacances sindicals…
De totes maneres, l’Assemblea celebrada en suport al company Andreu de Cabo el 8 d’agost passat ja va decidir fer una aturada de tot el dia pel proper 26 de setembre, coincidint amb la Mercè. La Coordinadora Obrera Sindical portarà, després de parlar amb ACTUB, CGT i PSA, la convocatòria en breu a Departament de Treball.
Hem de recordar que l’1 d’octubre es posa en marxa la Nova Xarxa d’Autobusos. Fet aquest, que encara dóna més importància a la data elegida per pressionar a la Direcció, tant en la readmissió d’Andreu de Cabo com en la absoluta oposició a una segona retallada dels nostres sous.
La COS ja va exposar aquesta situació a la premsa. Pots veure el vídeo a:
http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/08/08/seguiment-minim-de-la-vaga-dels-treballadors-dautobusos
A més a més, Andreu de Cabo va poder explicar les raons del seu acomiadament a TV3, BTV i E-Noticies. Pots veure un vídeo en aquest enllaç:
http://sociedad.e-noticies.es/denuncian-compras-personales-con-dinero-publico-en-tmb-66985.html

Anuncis

One comment

  1. Retroenllaç: La Direcció ve amb la segona retallada: Sensació de Déjà Vu « Coordinadora Obrera Sindical d'Autobusos de TMB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s