De com aprovar una Xarxa de busos, fer molts titulars als mitjans i deixar que passi el temps

El 30 d’octubre de 2009, sota govern de PSC-ICV a l’Ajuntament de Barcelona, el Plenari del Consell Municipal va aprovar la creació de la Xarxa Ortogonal d’autobusos a la ciutat (pots mirar-ho al vídeo picant a la imatge).

Al dia següent tots els “grans” mitjans anaven plens d’aquesta noticia i del bon servei que es donaria en matèria de Transport Públic als veïns i les veïnes de Barcelona.

Han passat tres anys quasi bé, ara estem sota govern CiU, aliat amb PSC o PP, segons convingui, i el Transport Públic ha empitjorat en qualitat i ha augmentat en preu.

Això si, durant tot aquest temps els “grans” mitjans han tret en varies ocasions noticies sobre les meravelles de la Xarxa Ortogonal, el Retbus i la Nova Xarxa (diferent nom, la mateixa cosa).

S’ha estat apunt de inaugurar en diverses ocasions i, pel moment, res de res. Ara, se’ns diu que l’1 d’octubre va de debò. Igual si, igual no. Ja veurem.

El que cap “gran” mitjà de comunicació s’ha preguntat és que passarà en materia laboral en relació amb aquesta nova Xarxa. Ja sé sap, els treballadors i treballadores només interessem quan hi ha conflicte.

Coordinadora Obrera Sindical d’autobusos de TMB

P.D. Vaja, el vídeo és tan antic que ja l’han tret de la web.

En canvi, en aquest enllaç pots trobar articles de diferents mitjans que parlen de l’aprovació i de la xarxa des del 2009.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s