La Direcció ve amb la segona retallada: Sensació de Déjà Vu

Tal i com vam indicar el 9 d’agost la Direcció va reunir a tots els sindicats del Comitè d’empresa i els va explicar que pensa aplicar el Reial Decret del govern central del PP. Pots veure aquí un anàlisi més detallat.
Les reaccions han començat a aparèixer per part dels sindicats del Comitè d’empresa:
Per un costat UGT a la seva web diu: “ANTE UNA LEY INJUSTA LO JUSTO ES REBELARSE”. SIT expressa a la seva web: “Decepción y sorpresa”, CCOO no diu ni mu.
Per l’altre costat el Comitè de conveni (ACTUB, CGT i PSA) ha tret dues fulles on informa que “La empresa comunica oficialmente nuevos recortes”.
Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) al llegir aquestes declaracions ens ve una sensació de Déjà Vu i diem que està bé que tots els sindicats del Comitè d’empresa mostrin, via internet o via paper, la seva oposició a la segona retalla (una altre cosa és que no ens els creiem o que en tenim seriosos dubtes) però que per l’experiència passada, la qüestió més important per la COS no és el que diuen tots els sindicats del Comitè d’empresa al principi de l’anunci de la Direcció d’aquesta segona retallada, sinó el que es farà al final d’aquest nou atac contra els drets dels treballadors i treballadores d’autobusos de TMB.
Recordem que en la primera retallada tots els sindicats del Comitè d’empresa van dir en públic que no es pensaven asseure’s a negociar cap retallada i al final ja el coneixem tots i totes.

A la imatge: Els sindicats del Comitè d’empresa de Bus i Metro van acabar defensant la retallada i es van oblidar del que deia la “seva” pancarta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s