La majoria de la Comissió de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona va votar contra la retallada de servei a TMB i la pujada tarifària de gener

El passat mes de gener tots els grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona, excepte CiU, van votar a favor de rebutjar les retallades al transport públic de Barcelona i el profund desacord amb l’increment de tarifes.

Ha arribat a les nostres mans l’acta de la Comissió de Seguretat i Mobilitat on entre les pàgines 12-20 surt el debat entre la majoria dels grups municipals de l’Ajuntament (PP, PSC, ICV, UpB) i CiU, on finalment en la primera votació s’aprova el rebuig a les retallades del servei de transport públic i en la segona votació s’aprova el profund desacord amb l’increment de tarifes del gener.

Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, ha continuat amb l’exemple de l’anterior Alcalde, Jordi Hereu, que no acceptava les majories contra ell i no posava en marxa resolucions que, estant en minoria, s’havien aprovat. En aquells moments, Xavier Trias va criticar aquesta actuació de Jordi Hereu. Ara ell fa exactament el mateix.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) denunciem aquest comportament hipòcrita de l’actual Alcalde, al igual, que critiquem que hagi incomplert la seva paraula de complir amb el Conveni col·lectiu dels treballadors/es d’autobusos de TMB, millorar el servei de transport públic i no fer encara més cares les tarifes.

Per aquests motius, l’únic CULPABLE del conflicte que es pot produir a autobusos de TMB en un futur proper és exclusivament de Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, amb un sou de 8000 euros al mes, dietes apart.

Per llegir més sobre la segona retallada que s’apropa a Autobusos de TMB, punxa aquí.

A les imatges l’acta on s’aproven les propostes:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s