El per què del nostre escepticisme cap el Comitè d’empresa d’autobusos de TMB

A la imatge, l’acord del Comitè d’empresa del 3 de gener de 2012 on diuen que no negociarà cap retallada a la plantilla. També sol·liciten la dimissió de tota la Direcció de Transports de Barcelona.

El Comitè d’empresa mostrava el seu desacord al incompliment del conveni col·lectiu signat fins a finals d’aquest any, la reducció de servei i supressió de línies i l’augment de tarifes.

Tot això va caure en sac foradat i, finalment, al març tots els sindicats del Comitè d’empresa van signar un acord que acceptava l’incompliment del conveni vigent, portava perduda salarial i congelació per tres anys, s’oblidava de la dimissió de l’equip directiu i de l’eliminació i retallada de servei i de l’augment tarifari.

No és extrany, per tant, que existeixi desconfiança i escepticisme vers el Comitè d’empresa. Ja han incomplert un cop la seva paraula i, si els deixem, ho tornaran a fer.

Anuncis

One comment

  1. Retroenllaç: El Comitè d’empresa es reunirà el proper dijous 6 de setembre « Coordinadora Obrera Sindical d'Autobusos de TMB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s