Coneix als responsables de la segona retallada a TMB

El passat dijous 6 de setembre es publicava la noticia de que el govern autonòmic d’UPN a Navarra modificava la data de la paga extra per eludir la suspensió de la paga de Nadal, saltant-se així legalment el Reial Decret aprovat al juliol pel govern central del PP. UPN actua així per que vol evitar-se la confrontació amb els seus treballadors i treballadores públiques i poder mantenir-se així en aquest govern. Pots llegir la noticia aquí

Per contra, a la fulla de la Direcció de Metro de Madrid explicant la retallada salarial que patiran els treballadors i treballadores d’aquesta empresa en base al mateix Reial Decret abans citat es pot observar que reduiran el sou de molts més conceptes dels que aplica la Direcció d’autobusos de TMB.

D’aquesta manera queda clar que aquest Reial Decret no s’aplica o s’aplica amb diferencies depenen de la voluntat del govern autonòmic (Catalunya), del govern municipal (Barcelona) o de la Direcció de cada empresa pública (TB).

Això vol dir, senzillament, que si Artur Mas (President de la Generalitat), Xavier Trias (Alcalde de Barcelona) o Joaquim Forn (President de TMB) volgués podria no aplicar la segona retallada. Amb un que no volgués no s’aplicaria.
Evidentment, els tres ja han decidit que si volen treure de les nostres nòmines uns 1500 euros aproximadament, segons l’antiguitat, fins a final d’any.

Amb la possibilitat d’aplicar el Reial Decret al seu gust, no es descartable que la Direcció l’hagi aplicat de manera menys dura que al Metro de Madrid, arreglant amb els sindicalistes de CCOO, UGT i SIT, als passadissos, que si “només” ens retallaven del sou base i de l’antiguitat ells farien tot el possible per desmobilitzar a la plantilla, d’aquí el referèndum del 12 de setembre i les manifestacions de teatre que han anunciat.

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) fa una crida als treballadors i treballadores a no donar cap crèdit a aquest referèndum i a assistir a l’Assemblea convocada pel Comitè de conveni del dijous 13 de setembre a les 10h i a les 17h a Cotxeres de Sants.

A més a més, la COS comença la publicació de documents sobre les interioritats de la Direcció i els comptes de Transports de Barcelona.
En aquest enllaç podràs trobar la informació mercantil, incidències i vinculacions amb els noms i cognoms de tots els membres del Alt Equip Directiu, els responsables a TMB de la segona retallada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s