Coneix els comptes de Transports de Barcelona (2006-2010)

La majoria del Comitè d’empresa (CCOO, UGT i SIT) va anunciar el passat dijous 6 de setembre un referèndum pel proper dimecres 12 de setembre sobre donar suport o no la convocatòria de vaga de la minoria del Comitè d’empresa (ACTUB, CGT i PSA) pel 17 de setembre sense especificar que opinaven ells com a majoria.

Dos dies després CCOO, UGT i SIT utilitzant el segell del Comitè d’empresa han tret un cartell anunciant que s’ha de votar SI al referèndum del 12S.

La Coordinadora Obrera Sindical entén que aquest moviment dels sindicalistes de CCOO, UGT i SIT es deu a:

-S’han adonat de que els Comitès d’empresa de Ferrocarrils, Renfe i Metro, on tenen representació els seus companys de sigles, donen suport a la vaga del 17S i, per tant, els d’Autobusos de TMB no volen quedar com els més covards de tots.
-Saben que, si finalment la Direcció de Transports de Barcelona cedeix en alguna part de la retirada de la segona retallada o no fa fora als 36 conductors/es que se’ls hi acaba el contracte a finals de setembre, sempre estan a temps de desconvocar la vaga del 17S. Encara que ho hagin de fer el 16S a la nit a la Cotxera del Triangle.
-Si en últim extrem, la Direcció no cedís en absolut, tampoc tenen massa problema en fer un dia de vaga, el 17s, a l’estil de les Vages Generals on només es para un dia, no s’aconsegueix cap objectiu, però de cara a la galeria ja poden afirmar que han lluitat contra la retallada.

Per tant, recordem per tots aquests motius la importància de la màxima participació a l’Assemblea General d’Autobusos de TMB del dijous 13 de setembre a les 10h i a les 17h a Cotxeres de Sants per decidir quin camí prenem.
Tots i totes les treballadores de Metro de TMB són benvingudes. Sindicalistes de referèndum, al Bus i al Metro, absteniu-vos.

A més a més, la COS comença la publicació de documents sobre les interioritats de la Direcció i els comptes de Transports de Barcelona.
Aquí podràs trobar la informació sobre els comptes de Transports de Barcelona del 2006 al 2010: TRANSPORTS_DE_BARCELONA_SA_2012-09-04T10-04-42 Copy

Per saber més sobre la segona retallada, punxa aquí

Anuncis

One comment

  1. Retroenllaç: Assemblea General d’Autobusos de TMB: La paraula la tens tu « Coordinadora Obrera Sindical d'Autobusos de TMB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s