El referèndum de la Direcció

A la imatge pots veure la butlleta que CCOO, UGT i SIT tindran per votar en el referèndum de la Direcció del dimecres 12 de setembre a les cotxeres. 

Per què diem el referèndum de la Direcció? Doncs molt senzill, aquestes butlletes s’han imprès al servei de reprografia de les oficines de TMB el passat 10 de setembre.

És la pròpia Direcció qui posa les urnes i qui poso el que s’hi ha de tirar. Utilitza als seus sindicalistes per muntar aquest teatre.

Per la Coordinadora Obrera Sindical aquest és un referèndum que no té cap credibilitat, al igual que cap credibilitat tenen els sindicalistes que estaran al costat de les urnes. El sindicalistes de CCOO, UGT i SIT mai han acatat el que ha dit un referèndum o una assemblea si no ha sortit el que ells volien que sortís.

Aconsellem a aquests “herois de la classe obrera” tan aficionats a fer la feina bruta de la Direcció, que si volen muntar referèndums comencin a organitzar-ne per:

-Vols que hi hagi sindicalistes que no van mai al seu lloc de treball des de fa anys? SI o NO?
-Vols que els sindicalistes que no van a treballar mai les festes oficials, ni treballen les hores extres, ni treballen els serveis partits deixin de cobrar tots aquests conceptes? SI o NO?
-Vols que els sindicalistes de CCOO, UGT i SIT tinguin el descompte en nòmina quan hi ha vaga? SI o NO?
-Vols que els sindicalistes de CCOO i UGT que hi ha al Consell d’Administració de TMB donin explicacions als treballadors i treballadores sobre el que es parla en aquest organisme (sous, xarxa bus, etc.)? SI o NO?
-Vols que per les Vagues Generals convocades per CCOO i UGT també es faci un referèndum per decidir si les secundem? SI o NO?
-Vols que els sindicalistes acatin sempre el que decideix l’assemblea o el referèndum? SI o NO?

Sindicalistes del referèndum ja teniu feina a fer. Us deixem una mica de música per que recordeu que no ens oblidem del que representeu:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s