O ens impliquem tots i totes o ens tornen a robar

Només cinc mesos han fet falta perquè la Direcció d’Autobusos de TMB incomplís l’acord signat per tots els sindicats del Comitè d’empresa, que de fet ja implicava la primera retallada.

Recordem-ho: pèrdua del 0’25% per sobre de l’IPC per a l’any 2012, congelació salarial amb perduda de poder adquisitiu durant els propers tres anys i pagament dels endarreriments del 2011 en diferents partides que s’ha de veure si es compliran.

Llavors només uns quants treballadors i treballadores d’Autobusos de TMB van participar a les mobilitzacions, sense vaga, sense pèrdua de diners, que es van fer per exigir a l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que és qui tria el president de TMB, que complís l’acord de conveni col·lectiu que teníem fins al 31 de desembre d’aquest any.

No es va lluitar, no es va fer cap vaga i vam acabar empassant-nos una primera retallada.

Poc després, la Direcció acomiadava el company de CGT Andreu de Cabo, conegut per destapar corrupteles i un cas d’assetjament sexual. I la plantilla va seguir sense moure’s significativament.

Ara, la Direcció ens vol treure, utilitzant un Reial Decret del PP, uns, aproximadament, 250 euros al mes fins al final d’any. Uns 1.500 euros en total.

Els treballadors i treballadores tenim dues opcions: ens tornem a deixar robar la cartera o ens mobilitzem per aturar aquest robatori. Esperem que alguns i algunes ja n’hagin après, de la primer retallada, aquesta senzilla lliçó: Si lluites pots guanyar, ni no lluites estàs perdut.

Alguns i algunes encara dubten de fer vaga pel seu cost econòmic. Abans que arribi l’1 d’octubre i comenci la vaga indefinida tenim l’oportunitat de exigir a l’alcalde de Barcelona i al president de TMB que deixin les nostres condicions salarials en pau i que readmetin el company Andreu de Cabo. Tot sense cap cost econòmic. Pots veure’n les convocatòries a la imatge.

O fem canviar la voluntat de la Direcció o ens tornaran a robar.

Depèn de nosaltres que torni a passar o bé que parem els peus a la Direcció i que entenguin d’una vegada que nosaltres ja no cedirem més.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s