Denunciem l’incomplimet de la Direcció en relació al dret a vaga del Bus Turístic

Aquest matí, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) hem portat a Inspecció de guàrdia la denúncia per l’incompliment de la Direcció en relació al dret a vaga en quant al Bus Turístic.

Aquí la denúncia presentada:

A l’atenció de l’inspector o inspectora de treball de guàrdia:

El passat 27 de setembre el Departament d’Empresa i Ocupació va dictar els serveis mínims Número de control 12272005 en relació a les jornades de vaga convocades per la Coordinadora Obrera Sindical.
Avui dilluns, 8 d’octubre, i de manera indefinida de dilluns a divendres, s’han convocat tres aturades (de 2 a 4, de 9 a 11 i de 16h a 18h) a l’empresa Autobusos de TMB (Transports de Barcelona).
La Direcció de Transports de Barcelona ha fet cas omís al Decret de Serveis Mínims:
-No s’ha reunit ni ha pactat amb el Comitè de vaga el servei del Bus Turístic, incomplint els quatre terminals (2 a Plaça Catalunya, 1 al Tramvia blau i 1 al World Trade Center) que té aquest servei per línia i que són els punts per sumar-se a la vaga i anar cap a cotxera.
No només ha incomplert la Direcció, sinó que aquest matí ha estat enganxant depresa i corrent uns adhesius al cartró horari on indica que aquesta línia només té un terminal, cosa totalment incerta i que implicaria que el conductor o conductora no podria aturar-se durant dues hores o més.

– No s’ha reunit ni ha pactat amb el Comitè de vaga el servei del Bus Turístic en relació als informadors i informadores (que no són de la nostra empresa i, per tant, no es poden sumar a la vaga) a la hora de deixar-los al terminal de Plaça Catalunya o portar-los a la cotxera. Com la Direcció ni se ha reunit, ni ha pactat res crea una situació de confusió entre els conductors i conductores.

-La Direcció està posant serveis a conductors i conductores que estan de guàrdia i que han sigut deixats de prestar per un conductor o conductora que està de vaga. Per tant, la Direcció està suplint un conductor de vaga per un de guàrdia, qual la seva tasca és la de cobrir incidències per malestar del treballador o treballadora o per que ha d’assistir a un judici, etc.

Per tot això, i abans de de que comenci l’aturada de tarda demanem responsabilitats per aquesta manera incorrecta d’actuar de la Direcció de TB.

Més informació:
https://costb.wordpress.com/
Josep Garganté: 669 17 19 57
C/ Tordera 34, 08012 Barcelona

Anuncis

One comment

  1. Retroenllaç: Fort seguiment de l’aturada contra la retallada salarial i la repressió sindical « Coordinadora Obrera Sindical d'Autobusos de TMB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s