El president del Comitè d’empresa no posa a votació la dimissió del mateix i marxa de la sala

Aquest matí, 9 d’octubre, s’ha realitzat, per dir-ho d’alguna manera, un Ple extraordinari del Comitè d’empresa. Alguns treballadors i treballadores s’han apropat a l’aula de formació de la cotxera de Zona Franca per saber que votarien els delegats del Comitè d’empresa en relació a la dimissió demanada per l’Assemblea General de Cotxeres de Sants.
Des de un primer moment, s’ha vist clar que el President i sindicalista del SIT, Mario de Pablo, no tenia cap intenció de posar a votació absolutament res i ha intentat amb qüestions legals del propi Comitè d’empresa tirar pilotes fora. A això li han ajudat els delegats sindicals de la UGT que han tractat de fer creure que una votació en favor de la dimissió del propi Comitè no seria suficient per dimitir com a tal, intentant allargar la reunió per a que els conductors i conductores haguessin de marxar a les 11h a agafar el bus.
Per la seva part, Manuel Reina, sindicalista de CCOO, ha dit que allò era una reunió del Comitè d’empresa i no una Assemblea i, després de 5 minuts de reunió i demanar un recés, ha marxat per no estar d’acord amb la presencia dels treballadors i treballadores.
Finalment, després de varies esbroncades contra el President i demanar que es votés abans de les 10:30 per saber quins delegats votaven a favor o en contra de la dimissió, el President i els sindicalistes del SIT han abandonat la sala, sent escridassats pels treballadors i treballadores que demanaven la seva dimissió.
Un cop més, la majoria del Comitè d’empresa no acata la decisió de l’Assemblea General de treballadors i treballadores i s’aferren a la seva poltrona sindical.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s