Nous incompliments de la Direcció, noves denúncies

Aquest matí, novament, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) hem portat a Inspecció de guàrdia la denúncia per l’incompliment de la Direcció en relació al dret a vaga en quant al Bus Turístic i diferents questions que la Direcció està utilitzant per intentar mermar l’impacte de les aturades.

Aquí la denúncia presentada:

 

A l’atenció de l’inspectora de treball de guàrdia:

El passat 27 de setembre el Departament d’Empresa i Ocupació va dictar els serveis mínims Número de control 12272005 en relació a les jornades de vaga convocades per la Coordinadora Obrera Sindical.

Avui dimartss, 9 d’octubre, està convocada vaga, de manera indefinida de dilluns a divendres, amb tres aturades (de 2 a 4, de 9 a 11 i de 16h a 18h) a l’empresa Autobusos de TMB (Transports de Barcelona).

La Direcció de Transports de Barcelona:

-Ha negat l’entrega del cartró horari i, per tant, de la sortida dels treballadors i treballadores del Bus Turístic abans de les 9h, hora on no hi havia vaga, incomplint el seu dret a treballar i donar servei als ciutadans.

Aquests treballadors i treballadores van rebre ahir el seu horari de treball com qualsevol dia i, quan han arribat, s’han trobat amb la sorpresa de no poder sortir a treballar i després sumar-se o no a la vaga. Directament els i les han fet esperar a la cotxera fins a les 9h. (Adjuntem comunicats de servei dels treballadors i treballadores).

-Continua confunent als conductors i conductores del Bus Turístic en relació als terminals, quan el SAE, eina de l’empresa, indica que World Trade Center, Tramvia Blau i Plaça Catalunya són terminals. (Adjunto foto).

-Està enviant a través del SAE de cada autobús un missatge a tot conductor i conductora preguntant si es suma o no a l’aturada, pressionant d’aquesta manera als treballadors i treballadores a posicionar-se de paraula i amb acus de rebut davant la Direcció abans de començar l’horari de l’aturada. (Adjunto foto).

-Està indicant als conductors i conductores que se’ls descomptarà l’aturada sempre i totalment de 9h a 11h i de 16h a 18h, quan la realitat és que el descompte va en relació al moment concret en que s’entrega el cartró horari i s’agafa el mateix cartró per sortir. Ni un minut abans, ni un minut després.

Per tot això, i abans de que comenci l’aturada de tarda demanem responsabilitats per aquesta manera incorrecta d’actuar de la Direcció de TB.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s