Cada dia es sumen més treballadors i treballadores a la vaga d’autobusos de TMB

Avui, 10 d’octubre, més treballadors i treballadores han fet el seguiment de l’aturada contra la retallada salarial i contra la repressió sindical. 

A cada dia que passa més conductors i conductores, mecànics, tècnics, agents de centre, etc. s’aturen i donen suport a la protesta contra aquesta segona retallada que imposa la Direcció de Transports de Barcelona, amb l’excusa del Reial Decret.

Avui Inspecció de guàrdia ha citat a la Direcció a declarar, per les denúncies interposades pel Comitè de vaga, en l’incompliment del dret a vaga del Bus Turístic.

L’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la Direcció de Transports de Barcelona (TB) menteixen quan diuen que no és un conflicte creat per ells. 

Qualsevol advocat o advocada sap que si Xavier Trias i la Direcció de TB tinguessin la voluntat podrien arribar a un pacte de complement salarial de compliment condicional i diferit quan no hi hagi constrenyiments legals que ho impedeixin. Per tant, podrien assegurar el pagament dels diners descomptats durant l’any 2012, per exemple, en el 2013.

I això és el que exigim els treballadors i treballadores.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s