Resposta del company Mercader a l’editorial de La Vanguardia

Article d’opinió sobre l’editorial de La Vanguardia del 23 octubre 2012.

Una vegada més la plantilla de TMB torna a ser objectiu de les plomes millor pagades del nostre arc periodístic.

A Autobusos ja sabem com funciona la reacció periodística: Extensa nota de premsa de la Direcció de TMB, declaracions de l’Alcalde, nota de protesta de la Cambra de Comerç … i al dia següent ens convertim en el punt de mira dels nombrosos periodistes que malauradament no acostumen a confrontar la informació que els fan arribar.

El que ens sorprèn ara és que sigui, ni més ni menys, l ‘editorial de La Vanguardia la que es presti a aquest joc tant brut de…criminalitzar tota una plantilla de treballadors/es que hem decidit mobilitzar perquè se’ns pagui el que tenim pactat .

L’editorialista de La Vanguardia ens acusa de prendre com a ostatges a la ciutadania i ho soluciona demanant una llei de vaga i més mà dura de l’Autoritat laboral.

Sense dubte là Direcció de TMB i el senyor Alcalde estaran molt contents amb aquest treball editorial, que encara que estigui ple d’errades sobre les dades que aporta, ja va bé per la fi que persegueixen: posar a l’Opinió Pública contra els 7,000 Treballadors/es de TMB.

Jo em sento orgullós de treballar a TMB, del servei que donem i de tenir com a companys/es una plantilla lluitadora que no es conforma amb seguir el guió que des de determinats mitjans de premsa s’ens vol imposar. La crisi de la que es parla tant a La Vanguardia no l’hem creat la classe treballadora i per tant no és a nosaltres als qui s’ens ha d’imposar més sacrificis.

Senyors de La Vanguardia, TMB encara li deu a la plantilla els endarreriments de l’any 2011, senyors de La Vanguardia la Plantilla de metro i autobusos tindrà el seu sou congelat durant tres anys i ara a més ens treuran 1.400 € del nostre sou anual.

Crec que tenim més que motius per a mobilitzar-nos i tinc l’esperança, que més aviat que tard, la ciutadania de la nostra estimada Barcelona, digui d’una vegada prou i desperti d’aquest somni soporífer, en el que ens volen mantenir.

Saturnino Mercader

Conductor de TMB, afiliat a CGT

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s