Els sindicalistes de la UGT accepten i signen, com els del SIT i l’ACAT, la pèrdua de la paga del 2012

Ahir, dimarts 6 de novembre, la Direcció es va reunir de matí i tarda amb la Comissió Delegada del Comitè d’empresa.
D’aquesta reunió va sortir la signatura dels sindicalistes de la UGT al pacte d’eficàcia limitada del SIT i l’ACAT. Com els altres dos, els sindicalistes de la UGT no portaran aquest acord a cap Assemblea General de treballadors i treballadores. No volen acceptar el que diu la majoria de la plantilla mobilitzada pel seu futur laboral. Els sindicalistes de la UGT s’estan aprofitant de la pressió que hem realitzat com a treballadors i treballadores les passades setmanes.
A pesar de la signatura de la UGT, la Direcció encara no ha aconseguit que sigui un acord col·lectiu, ja que no és la majoria del Comitè d’empresa qui l’ha signat. Mentre que els sindicalistes de CCOO no el signin, seguirà sent un pacte d’eficàcia limitada que dona per perduda la paga d’aquest any.
De totes maneres, i a pesar d’aquesta signatura de la UGT o fins i tot si signessin els sindicalistes de CCOO, les aturades en campanya electoral poden continuar, ja que ni UGT, ni CCOO les han convocat i per tant, no les poden desconvocar.
La majoria del Comitè d’empresa (SIT, ACAT, UGT i CCOO) han passat des de un primer moment del mandat que va donar l’Assemblea General reunida a Cotxeres de Sants.
Només fan cas a l’Assemblea General quan aquesta vota per desconvocar vagues o per signar retallades.

Per tot això, i a l’espera d’una possible reunió de la Direcció amb ACTUB, CGT i PSA, les aturades convocades per la setmana que ve continuen.

A la imatge l’acta de l’acord entre la Direcció i el SIT, ACAT i UGT.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s