Xavier Trias sobre pagar al gener de 2015 la paga de 2012: “Es probablement com acabarà”

Aquesta tarda 4 treballadors d’autobusos de TMB s’han trobat cara a cara amb Xavier Trias, Alcalde de Barcelona i culpable de la Vaga de TMB quan anava a un acte electoral.

Els treballadors li han recordat que els hi estan robant la paga d’aquest any i que el que ha de fer l’Alcalde és retornar aquests diners als seus legítims propietaris.

Xavier Trias ha intentat vendre la moto que avançant les pagues de l’any que ve ja està solucionat, però el treballador li ha recordat que no es tracta de avançar pagues, es tracte de retornar els diners de la paga del 2012 a gener de 2015 i aquí ha sigut on Xavier Trias en varies ocasions ha contestat: “És probablement com acabarà”.

I llavors la policia de paisà de l’Alcalde ha començat a apartar als treballadors perquè no poguessin continuar amb la conversa quan l’Alcalde parlava de la confiança, fet molt irónic aquest quan al març tot el Comitè d’empresa d’autobusos de TMB va signar la primera retallada confiant amb la paraula de l’Alcalde i la Direcció de que durant tres anys no hi hauria més retallades.

És evident que l’Alcalde està pagant la culpabilitat de la vaga i, més aviat o més tard, haurà d’acabar acceptant posar una data pel retorn dels nostres diners.

A sota el vídeo:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s