A tenir en compte

La Direcció, com sempre que ens posem seriosos per aconseguir els objectius marcats per l’Assemblea General de treballadors i treballadores, contesta sancionant.

Pensant-se que així ens acovardirà, quan és tot el contrari, ja que és aleshores quan apareix la solidaritat entre els companys i companyes.

Ja ho vam fer quan varem aconseguir els dos dies de descans, llavors vam fer una caixa de resistència que va servir perquè els sancionats, que van ser molts, tinguessin una petita ajuda pels dies, setmanes o mesos sense feina i sou que els hi va imposar la Direcció i que després en la majoria dels casos es va poder demostrar als tribunals que eren sancions injustes.

Ara la Direcció torna a fer servir la mateixa tàctica i nosaltres, els treballadors i treballadores, hem de respondre igual que ho vam fer aleshores, amb solidaritat i companyerisme.

Aquesta caixa de resistència també ha de servir per ajudar a aquell company i companya que per circumstàncies personals ho estigui passant malament (econòmicament parlant), que com a persona amb un mínim de principis acata la decisió majoritària de l’Assemblea General i estigui secundant les aturades i ho demani al Comitè de vaga, el qual li proporcionarà aquest ajut gràcies a la resta de companys i companyes perquè pugui seguir aguantant tots els dies de vaga.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s