El 25N agafa’t les hores per anar a les urnes

També aprofitar per recordar-vos que el dia 25 de novembre hi ha eleccions al Parlament i que tenim el dret d’anar a votar i el qual hauríem d’aprofitar per demanar les 4 hores per anar a votar, això si, dintre de jornada.

Aquesta és una decisió personal que no ens costarà un euro i que si la demanem tots i totes aquelles que haguem de treballar aquest dia pot sumar en la nostra reivindicació per aconseguir el que és nostre.

Ni tan sols cal que voteu a cap partit, podeu efectuar un vot en blanc o un vot nul. Només necessiteu el justificant de que heu anat a votar i que us donen a la taula electoral que us correspongui.

Estaria molt be per demostrar a la Direcció la implicació personal de cadascú perquè vegin que el tema de que ens retornin la pasta es una cosa de tots i totes.

Els primers dies d’aturades durant la campanya electoral han funcionat molt bé i estem aconseguint el nostre objectiu, però per aconseguir-ho el més aviat possible és necessari que aquells treballadors que no estan secundant les aturades en l’actualitat ho facin i així la Direcció vegi que el tema se li està anant de les mans i claudiqui davant de les justes reclamacions dels seus treballadors i treballadores.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s