La majoria del Comitè d’empresa d’autobusos de TMB es nega a signar l’acord d’eficàcia limitada que fa perdre la paga

El passat divendres ACTUB, CGT, PSA I CCOO, la majoria al Comitè d’empresa d’autobusos de TMB, van arribar a l’acord de no signar l’acord acceptat per la minoria del Comitè d’empresa (SIT, ACAT i UGT) i que significa a la pràctica perdre els diners de la paga de Nadal.
Només s’ha de veure el vídeo de la conversa amb Xavier Trias per saber que, a dia d’avui, amb l’acord d’eficàcia limitada, la paga no està asegurada de cap de les maneres, encara que el propi Alcalde veient el conflicte que ell ha creat comença a pensar i a dir que “probablement” s’haurà d’acabar pagant, ja que si no tindrà conflicte per estona.
A més a més, el quatre sindicats del Comitè d’empresa (ACTUB, CGT, PSA i CCOO) emplacen a la Direcció d’autobusos de TMB a reunir-se i a negociar sobre la base que ells mateixos exposen:
-No avançar les pagues extres dels anys que venen,
-Avançar el pagament dels endarreriments del 2011 a gener de 2013 i
-Pagar la paga extra de nadal sostreta aquest any al gener de 2015.
Mentrestant, ACTUB, CGT, COS i PSA continuen amb la convocatòria de les aturades decidides per l’Assemblea General de treballadors i treballadores d’autobusos de TMB.
Avui, dilluns 19 de novembre, l’aturada del matí continua amb a mateixa força que la setmana anterior i recorda que el CULPABLE de la VAGA de TMB es diu XAVIER TRIAS, Alcalde de Barcelona.
El proper divendres 23 de novembre, hi haurà aturada de BUS i METRO de TMB i es celebrarà una Assemblea a les 11:30h a les Cotxeres de Sants on es decidirà els pasos a seguir, hi hagi o no proposta d’acord amb la Direcció.
A aquesta Assemblea General assistirà Oleguer Presas, exjugador del Barça, que vindrà a mostrar el seu suport als treballadors i treballadores d’autobusos de TMB.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s