La Direcció insulta als treballadors i treballadores d’autobusos suspenent la reunió de dijous

Dimarts, 20 de novembre, s’havia de realitzar una reunió entre la Direcció i els sindicats del Comitè d’empresa. La nit abans, a les 22:30, la Cap de personal va trucar per anunciar que la Direcció necessitava més temps per preparar la reunió. La nova data era el dijous.

Doncs bé, avui, dimecres, just després de l’Assemblea General de treballadors i treballadores de Metro, la Direcció ha trucat al sindicats i els ha anunciat que suspenia la reunió per dijous.
Tot indica que la Direcció pensava que aconseguiria fer empassar a Metro el que els treballadors i treballadores d’autobusos hem dit que NO, que és bàsicament perdre la paga, tal i com han signat SIT, ACAT i UGT a la nostra empresa. La Direcció de Metro no s’ha sortit amb la seva i la d’Autobusos ha decidit no reunir-se amb el Comitè d’empresa.

D’aquesta manera, la Direcció evidencia la seva mala fe en tot plegat. Ens roba, menteix als mitjans de comunicació i falta al respecte de tots i totes les treballadores. No deixa altre camí que: o continuar la mobilització o la rendició absoluta.

Divendres, 23 de novembre, dintre de l’aturada de 10h a 16h. a les 11:30h els treballadors i treballadores d’autobusos, reunits en Assemblea General a Cotxeres de Sants, decidirem com ens ho prenem i que fem d’aquí en endavant.

Després que la Direcció i l’Ajuntament de Barcelona, encapçalat pel MENTIDER XAVIER TRIAS no es queixin.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s