Les contradiccions de la UGT

En aquest vídeo (abaix) realitzat avui es veu al sindicalista de la UGT de metro exposant que els treballadors i treballadores d’aquesta empresa continuen amb les vagues per Nadal ja que la Direcció no està disposada a tornar-los els diners de la paga extra.
Sorprenentment, la UGT d’autobusos ja ha signat el que la UGT de metro rebutja. Mentre que a autobusos els sindicalistes d’aquest sindicat ja donen per bo l’acord que no concreta quan es torna la paga, a metro, els seus sindicalistes diuen que NO a aquest acord signat a autobusos.
Sembla que s’haurà de fer entendre als sindicalistes de la UGT i el SIT a autobusos de que s’han equivocat fent-li el joc a la direcció en el robatori de la paga.
Parlem amb els seus i seves afiliades i que s’esborrin d’aquests sindicats, encara que sigui de manera temporal, per que els sindicalistes d’aquests dos sindicats s’avinguin a arribar a un nou acord amb la majoria del Comitè d’empresa (ACTUB, CCOO, CGT i PSA) que sigui satisfactori pels treballadors i treballadores.
Els sindicalistes de la UGT i el SIT només es mouen per les quotes sindicals, si veuen que les perden començaran a moure el cul.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s