Dimecres 12 de desembre a les 11h: Reunió a Departament de Treball

trias_culpable_web (2)Demà l’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la Direcció de TMB tenen a la seva mà la desconvocatoria de les aturades d’autobusos per la setmana del 17 al 21 de desembre.

Els treballadors i treballadores d’autobusos de TMB portem varis mesos defensant les nostres condicions salarials.

Desgraciadament, i per informacions que hem rebut, sembla que la Direcció de TMB no vol arribar a un acord i no posarà el mateix acord salarial que ha posat al Metro.

Algunes informacions que apunten cap a l’enrocament de la Direcció són:

-La Direcció no ha convocat una reunió amb la majoria del Comitè d’empresa (ACTUB, CGT, PSA i CCOO) que s’han negat a signar l’acord, tal i com va decidir l’Assemblea General, del SIT, ACAT i UGT, amb el que es perd els diners de la paga extra. Tampoc ha convocat a tots els sindicats del Comitè d’empresa.

-La Direcció ha sigut convocada pel Departament de Treball amb els sindicats del Comitè d’empresa que acaten l’Assemblea General i convoquen les aturades (ACTUB, CGT i PSA).

-La Direcció a pesar de les seves paraules als mitjans de comunicació de voler negociar i arribar a acords no ha fet cap pas en aquesta direcció.

Si demà la Direcció pren el camí de la confrontació i no posa el mateix acord salarial que al Metro, l’únic culpable de que la situació s’enquisti i les aturades continuïn serà Xavier Trias, Alcalde de Barcelona i així li recordarem.

Si la Direcció creu que els treballadors i treballadores d’Autobusos acceptaran no treure el mateix acord salarial que al Metro és que encara no ens coneix gens ni mica.

Més val que la Direcció recapaciti.

P.D. El Congrés Mundial de Mòbils es trasllada al Gran Via 2. Molt aprop caminant de Plaça Espanya i de les oficines de TMB.

Asota ho indica:

{59337894-58b9-4661-8bc4-ee56c13dcb23}_mwc_new_venue_header

{1b8fe890-e98a-460d-b8db-3d8d1dd4ea7c}_mobile-world-congress-infographic

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s