La proposta finalista de la Direcció depèn de la seva “bona voluntat”

El passat divendres la Direcció va presentar a ACTUB, CGT i PSA una proposta finalista que es posarà a votació aquest dilluns 17 de desembre.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) diem:

-Aquesta proposta acota més els termes de data i quantitats que es podrien arribar a pagar al 2015 si la Comissió Paritària decideix que s’han de pagar. En aquesta Comissió Paritària està representada la Direcció i la Representació dels treballadors i treballadores. Només que una de les dues parts es negui no es pot arribar a un acord. Per tant, al igual que els acords primer del SIT i ACAT i després de la UGT, aquesta acord depèn de la “bona voluntat” de la Direcció. No fa falta dir res mes.

-Aquesta proposta no introdueix data de pagament dintre de l’actual Conveni Col·lectiu 2012-2014. En el cas de l’acord de Metro sí s’introdueix data, el gener de 2015, però se’ls hi fa un avançament pel 15 de desembre passat. A canvi, varien les seves condicions de vacances i de nova contractació. Queda evident que si la Direcció volgués pagar aquest any o el proper podria fer-ho legalment.

-Aquesta proposta no porta la readmissió del company de la CGT Andreu de Cabo. I per a la Coordinadora Obrera Sindical aquest és un punt irrenunciable. Si deixem que la Direcció faci fora als companys i companyes que més donen la cara, que passarà quan ningú vulgui donar la cara pel col·lectiu de treballadors i treballadores? Tots i totes ho sabem.

La COS rebutgem aquesta proposta suposadament finalista (o tan finalista com les anteriors que va fer) i animem a tothom a dir NO i a seguir mobilitzant-nos contra la retallada laboral i contra la repressió sindical.

Dilluns 17 de desembre a les 10h i a les 17h al Casinet d’Hostafrancs:

Assemblea General de treballadors i treballadores d’autobusos de TMB.

No faltis, el teu futur està en joc.

Pots llegir la proposta finalista de la Direcció aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s