TMB posa els autobusos amb càmera darrera per seguretat a la 196, línia pels turistes, i no a la 24, línia pel veïnat del Carmel

IMG-20130103-00025 (3)Avui, diumenge 6 de gener, segueix la manca de seguretat al terminal del Carmel de la línia 24 (C/ Doctor Bové).

Malgrat la denuncia realitzada per la COS a Inspecció de treball en relació a la seguretat i salut, la Direcció de TMB ha preferit pel moment continuar tenint el terminal de la 24 sense cap persona que vigila la marxa enrere dels autobusos i sense posar autobusos amb càmera darrera.

Tot això, a pesar de que s’ha sol·licitat avui mateix per escrit que se li assignes un d’aquest autobusos a un conductor de la 24.

La Direcció de TMB ni s’ha dignat a posar un comandament per controlar el perill potencial que hi ha a la 24.

En canvi, la COS ha estat informada que els autobusos amb càmera darrere avui estan funcionant a la línia 196, que és la que utilitzen els turistes quan no treballa el Tramvia blau i que també té un terminal on s’ha de fer marxa enrere.

D’aquesta manera, la Direcció de TMB i el govern de l’Ajuntament de Barcelona mostren la diferencia de tracte que reben els veïns i veïnes que viuen a un barri de Barcelona en comparació amb els turistes que passen uns dies a la ciutat.

Queda força clar quina és la preferència entre turistes i veïnat de l’Alcalde, Xavier Trias, en relació a la seguretat en el Transport.

Des de la COS volem recordar-li a l’Alcalde Xavier Trias que els turistes no voten, però els veïns i veïnes, apart de pagar els impostos, si.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s