El senyalista invisible o com TMB menteix als mitjans de comunicació

Avui la Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha realitzat tres trucades per esbrinar per que encara no s’ha arreglat la manca de seguretat al terminal del Carmel de la línia 24.

La primera ha sigut a un mitjà de comunicació per fer-li saber que la informació que TMB havia donat sobre que anaven a posar un senyalista el dia que comences les classes l’Institut era falsa i que podien comprobar que allà no hi havia ningú vigilant.
La segona ha sigut al Director del Institut Ferran Tallada per explicar-li la denuncia que com a sindicat haviem posat a Inspecció de Treball en relació a la manca de seguretat en relació a aquell terminal. El Director ens ha trasmes que es posaria en contacte amb TMB.
La tercera ha sigut al gabinet de premsa de TMB i allà la persona que ens ha atés ens ha comentat que segons les informacions que havia rebut del Diposit si que hi havia un senyalista i que les obres ja s’havian acabat.
Des de la COS li hem recordat que ahir no hi havia ningun senyalista, tal i com es pot comprovar a les fotografies realitzades dimarts 8 de gener a les 7:45 del matí, durant l’entrada d’alumnes (mira abaix). També li hem comentat que les obres encara estan en marxa i que la marxa enrere encara es fa amb el cul anant cap a la porta de l’escola.
La COS també ha consultat amb diversos conductors de la 24 si ahir a la tarda o avui al matí fins a les 12:00h havien vist algun senyalista i la resposta ha sigut negativa.

Així que el senyalista que TMB diu que ha posat fins a les 12:00 deu ser el senyalista invisible (per que a les fotos no se’l veu enlloc).

Suposem que per la denuncia a Inspecció de treball, les notes als mitjas de comunicació i les diverses trucades realitzades per la COS, finalment Alonso, CGOL d’Horta i un comandament, junt a la premsa han aparegut pel terminal del Carmel de la 24 a això de les 12h aproximadament.
Ens alegra que finalment, la Direcció de TMB s’hagi interesat per aquesta manca de seguretat i continuarem estan alerta de que se solucioni aquesta problemàtica.

La COS vol agrair la feina de informació que han fet molts companys i companyes.

Barcelona-20130108-00044 (2)Barcelona-20130108-00045 (2)Barcelona-20130108-00046 (2)Barcelona-20130108-00047 (2)

Share this:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s