Com “finiquita” TMB els problemes de inseguretat viaria (línia 24)

24Tal i com ja vam informar, el terminal del Carmel de la línia 24 estava en obres i això obligava que la marxa enrere que fa l’autobús es fes en direcció a l’Institut Ferran Tallada, quan habitualment es fa en direcció la via per on circulen els cotxes i creuen els veïns i veïnes del barri.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) es va posar una denuncia a Inspecció de Treball per motius de seguretat (pots veure-la aquí) i vam comunicar als mitjans de comunicació la problemàtica (pots veure-ho aquí).

Com que dimarts, dia de l’inici de classes, tot seguia igual d’insegur per a les persones que transiten en aquella zona, la COS va tornar a trucar a TMB, als mitjans de comunicació i al Director de l’Institut. Aquí imatges d’aquell día.

Suposem que per aquests accions al dia següent, dimecres, la Direcció de TMB va enviar a diferents Caps de línia a controlar el problema d’inseguretat viaria.

La preocupació de la Direcció de TMB va durar un dia, dijous, com que els autobusos podien tornar a fer la marxa enrere com habitualment, TMB ja no va enviar ningú a vigilar aquesta maniobra en la que el conductor o conductora no pot veure si hi ha algú creuant per darrera de l’autobús.

A més a més, TMB va indicar en una fulla informativa (pots veure-la a la imatge) que al fer marxa enrere l’autobús ja fa un soroll indicador d’aquesta maniobra, donant per resolt el problema que fa uns dos anys enrere, aproximadament, va comportar que un autobús impactés contra una noia, causant-li ferides de consideració.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical ja ho vam indicar la setmana passada: el problema de inseguretat existia abans de les obres i amb les obres encara s’havia empitjorat més.

Per tant, seguim dient que la solució a aquesta problemàtica que continua és o posar senyalistes durant tot el dia o posar autobusos amb càmera darrere.

Si torna a haver un accident per aquesta situació, quedarà prou clar que la Direcció no està a l’altura de les circumstancies en el que es refereix a la seguretat de les persones que transiten pel terminal del Carmel de la línia 24.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s