Fulla de signatures d’autoinculpació pel judici de les aturades passades

aturada22gLa Direcció d’autobusos de TMB va denunciar als jutjats les aturades passades contra la retallada salarial i contra la repressió sindical intentant que es declarin il·legals.
Aquesta denuncia implica als companys i companyes que han estat als diferents Comitès de vaga durant aquests últims mesos.

En concret, i pel moment, sabem que el judici contra el Comitè de vaga constituït per treballadors i treballadores afiliats a l’ACTUB, CGT, COS i treballadors sense afiliació sindical serà el proper dimarts 22 de gener a les 11h al jutjat social nº12, C/ Girona 2, 3a planta.

Recordem que les aturades van ser decidides en les diferents Assemblees Generals realitzades a les Cotxeres de Sants i, per aquest motiu, demanem a tots i totes les treballadores que van assistir a aquestes Assemblees Generals que el dia del judici vinguin al judici a donar suport als i les encausades.

En resposta a aquesta repressió sindical de la Direcció la Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha convocat una aturada de 9 a 14h per aquell dia. La concentració davant del jutjat es realitzarà a les 10:30h.

Feu córrer aquesta informació. Gràcies.

Aquí deixem la fulla de signatures en PDF:

judicivaga (2)

i en JPG:

judicivaga (3)-page-001

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s