Reunió al Parlament: La CUP demanarà a Xavier Trias i Joaquim Forn la readmissió d’Andreu de Cabo

MOSTRAenganxina-7feb2013-tmb (2)Aquest matí, treballadors i treballadores d’autobusos de TMB s’han reunit amb els i la diputada de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) al Parlament de Catalunya.

En aquesta trobada els treballadors i treballadores han exposat la situació que hi ha a l’empresa en tres qüestions:

-La preocupant política de l’Ajuntament de Barcelona i la Direcció de TMB envers el servei de Transport Públic que s’està oferint a la gent de la ciutat.
Constants retallades de servei de dilluns a diumenge, eliminació de línies totals i supressió del servei del Bus de Barri en diumenges i festes oficials, a la vegada que es segueix incrementant els preus de les targetes, fent que cada cop més gent no es pugui permetre utilitzar el Transport Públic.
Aquesta política desincentivadora del Transport Públic és la que fa perdre passatge i la que serveix d’excusa novament a la Direcció de TMB per seguir retallant servei.

-La repressió sindical iniciada per la Direcció de TMB contra Andreu de Cabo, exdelegat de la CGT, acomiadat com a resposta per les seves denuncies públiques de malversació de fons per part de membres de l’equip directiu i d’un cas de assetiament sexual a les dependències de l’empresa.
El judici per l’acomiadament del company serà el proper 7 de febrer.

aturada22g-L’intent de la Direcció de TMB de il·legalitzar les aturades que han realitzat els treballadors i treballadores d’autobusos de TMB en defensa del company acomiadat i contra la retallada salarial.
El judici per aquesta qüestió serà el proper 22 de gener.

Per la seva part, els diputats i diputada de la CUP han mostrat el seu suport a la lluita dels treballadors i treballadores d’autobusos de TMB i s’han compromès a sol·licitar una reunió amb l’Alcalde, Xavier Trias, i el President de TMB, Joaquim Forn, per exigir la readmissió d’Andreu de Cabo.

A més a més, la CUP i els treballadors i treballadores d’autobusos de TMB mantindran un intercanvi de informacions relacionades amb el Transport Públic, en general, i a TMB, en particular.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s