Dimarts 22 de gener: El dret a vaga a judici

aturada22gLa Direcció d’autobusos de TMB va denunciar al jutjat, durant el mes de desembre, les aturades d’octubre i novembre contra la retallada salarial i contra la repressió sindical, intentant d’aquesta manera que aquestes aturades es declarin il·legals.

Aquesta denuncia implica als companys i companyes que han estat als diferents Comitès de vaga durant aquests últims mesos.

En concret, i pel moment, sabem que el judici contra el Comitè de vaga constituït per treballadors i treballadores afiliats a l’ACTUB, CGT, COS i treballadors sense afiliació sindical serà el proper dimarts 22 de gener a les 11h al jutjat social nº12, C/ Girona 2, 3a planta.

Recordem que les aturades van ser decidides i votades en les diferents Assemblees Generals realitzades a les Cotxeres de Sants i, per aquest motiu, demanem a tots i totes les treballadores que van assistir a aquestes Assemblees Generals que el dia del judici vinguin al judici a donar suport als i les encausades.

En resposta a aquesta repressió sindical de la Direcció la Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha convocat una aturada de 9 a 14h per aquell dia. La concentració davant del jutjat es realitzarà a les 10:30h.

També s’han realitzat fulles de signatures d’autoinculpació per donar suport als 14 companys que seran jutjats per dur a terme les decisions de les Assemblees Generals.

Amb aquesta denuncia la Direcció posa en evidencia, un cop més, la seva política de repressió sindical contra qualsevol intent de defensar els nostres sous, les nostres condicions de treball i als nostres companys sancionats o acomiadat (Andreu de Cabo).

Per altre costat, també es posa en evidencia, la preocupació que té la Direcció de la força que tenim els treballadors i treballadores quan realitzem vagues.

Un clar exemple del per que quan es convoca una aturada o una vaga el seguiment, si és més o menys fort, és el que fa que la Direcció canvii o no de posició i ens respecti les condicions que tenim pactades en els diferents acords col·lectius.

Amb aquest judici la Direcció vol castigar als treballadors i treballadores que més donen la cara per tota la plantilla. No es pot permetre.

Us esperem a tots i totes davant el jutjat el dimarts 22 de gener!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s