TMB: l’empresa de transport públic que contracta transport privat

BusDirectivosZF2A dia d’avui, autobusos de TMB té a la pràctica 5 cotxeres (dues a Zona Franca, una a Horta, una a Triangle i una a Ponent, més coneguda com Pablo Díez).
A Horta i Triangle, els treballadors i treballadores tenen busos de la pròpia empresa que fan de llançadora per arribar-hi o sortir-hi a hores complicades pel transport públic.

A Zona Franca i Ponent, els treballadors i treballadores no en tenen de llançadora i s’han de buscar la vida amb el vehicle privat i el bus nocturn.
Curiosament, a les oficines de TMB a Zona Franca la Direcció contracta autobusos privats (AVANT Grup) per fer de llançadora i portar als directius i al personal d’oficines.

Estranyament, mentre que a les cotxeres de la mateixa Zona Franca, que estan més allunyades de la ciutat que les oficines, no tenen cap servei de bus llançadora, a les oficines no només si en disposen, sinó que a més són autobusos de transport privat (tal i com es pot veure a la foto).

A més a més, en l’horari de les oficines ja funciona el bus 109 i 21 de TMB, fet aquest que mostra la diferencia de tracte que reben els treballadors i treballadores de les cotxeres de Zona Franca en relació amb els directius i el personal d’oficina.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical exigim el mateix tracte per tots els centres de treball, siguin cotxeres o siguin oficines. Totes les cotxeres i les oficines han de disposar de servei de llançadora per millorar l’accessibilitat als llocs de treball.
A més a més, denunciem que TMB contracti una empresa privada de transport quan Transports de Barcelona té recursos mòbils i persones que podrien fer aquesta feina.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s