S’apropa el dia de la readmissió del company Andreu de Cabo

cartafornEl passat 18 de juliol de 2012 la Coordinadora Obrera Sindical (COS) entregava una carta a les oficines de TMB dirigida a Joaquim Forn, President de TMB, Jaume Tintoré, Director General d’autobusos de TMB i Marta Labata, llavors Directora de Personal d’autobusos de TMB. Pots veure la carta a la imatge.

En aquesta carta expressàvem el nostre suport al company Andreu de Cabo e informàvem als diferents caps de l’empresa que la lluita per la seva readmissió seria la nostra primera prioritat.

Des de aquell dia, la COS ha convocat diferents aturades per aquest motiu, ha defensat durant la mobilització contra la retallada salarial i contra la repressió sindical que no es podia signar un acord econòmic si no hi havia solució pel company i ha estès a través del moviment de la Unitat Popular* la problemàtica de l’acomiadament per fer arribar la solidaritat al company i que l’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la Direcció de TMB sabés que el conflicte no es tancarà fins aconseguir que Andreu de Cabo torni a treballar amb nosaltres.

MOSTRAenganxina-7feb2013-tmb (2)El proper dijous 7 de febrer es celebrarà el judici del company Andreu de Cabo i s’apropa el dia de la seva readmissió.

Tots i totes estem convocats a aquesta nova aturada i a la concentració que es realitzarà.
No faltis.

*La Unitat Popular és un moviment que s’està conformant per l’Esquerra Independentista (ALERTA SOLIDÀRIA, ARRAN, BROT BORD, COS, CUP, ENDAVANT, GATA MAULA, MDT i SEPC), organitzacions de l’Esquerra Anticapitalista (EN LLUITA, LLUITA INTERNACIONALISTA), Assemblees locals, Grups de defensa del territori, l’habitatge, els serveis públics i la sobirania alimentaria, Casals i Ateneus populars i  diferents sectors socials en moviment.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s