Els treballadors de Tuzsa concorreran a la contracta del bus urbà (Saragossa)

_fotobusduch_f5f418c9El Heraldo: Aquí la noticia

La cooperativa ha informat que presentarà la documentació corresponent el proper dia 18 davant l’Ajuntament de Saragossa sobre els plecs de condicions per a la nova contracta del servei del transport.

La Societat Cooperativa Urbana de Treballadors (SCUT), integrada per empleats de Tuzsa, empresa que presta el servei d’autobús urbà de Saragossa, ha acordat concursar a la nova contracta, actualment en fase de presentació d’ofertes.

La cooperativa presentarà la documentació corresponent el proper dia 18 davant l’Ajuntament de Saragossa sobre els plecs de condicions per a la nova contracta del servei del transport, informa el president de l’entitat, Julio Murillo, en una nota de premsa.

La cooperativa ha acordat la reforma dels Estatuts, a causa de les sol·licituds rebudes de nous ingressos en la cooperativa, així com l’ampliació del capital social així com interposar un recurs contenciós-administratiu contra les bases actuals recollides en els plecs de condicions.

Amb aquesta decisió els treballadors denuncien l’actitud que està mantenint el Govern socialista, que encara no ha resolt el recurs de reposició presentat per SCUT perquè ho ha reexpedit al Tribunal de Contractació Pública, al costat d’un informe que no se’ls ha comunicat ni lliurat.

Segons Murillo, amb aquesta actitud el Govern del PSOE “dilata el procés de resolució, limitant la participació en igualtat de condicions de la SCUT per a la seva presentació” amb el que s’incompleix, recorden una moció de CHA en la qual es permetia a aquesta organització presentar-se a la nova contracta, en les mateixes condicions que la resta d’empreses.

El president de la cooperativa precisa que per a això és necessària la retirada de l’articulat obligacional sobre experiència en Gestió d’aquest tipus de contractes, així com l’obligatorietat d’haver de convertir-se en Societat Anònima.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s