La COS denuncia a Inspecció de Treball la situació d’inseguretat que es dóna al terminal de la 24

IMG-20130103-00024 (2)A principis de gener, la COS va realitzar una denuncia d’urgència a Inspecció de Treball en matèria de Seguretat i Salut en referencia al perill que es donava al terminal del Carmel de la línia 24 ja que unes obres que s’estaven realitzant implicaven que la marxa enrere de l’autobús es fes davant d’una porta d’un Institut per on entren i surten joves estudiants.

Pocs dies després, i gràcies a l’interès que van mostrar els mitjans de comunicació, la Direcció d’autobusos de TMB va haver d’enviar a vigilar la zona i, un cop finalitzades les obres, es va tornar a realitzar la marxa enrere de l’autobús cap a la via pública.

Des de la COS ja vam dir llavors que la dinàmica de fer marxa enrere sense cap persona vigilant o sense una càmera a la part de darrere de l’autobús era dolenta de per si i que amb les obres encara s’havia empitjorat més.

La Direcció sembla haver oblidat que fa pocs anys una noia va ser colpejada per un autobús en aquesta maniobra. No volem que es repeteixi.

Per aquest motiu, la COS ha tornat a posar denuncia a Inspecció de Treball per que aquesta maniobra s’acabi realitzant amb seguretat, hi hagi o no hi hagi obres.

Pots veure la denuncia realitzada i la incidència de tot plegat a:

https://costb.wordpress.com/?s=l%C3%ADnia+24

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s