La CUP de Barcelona celebra la readmissió d’Andreu de Cabo i exigeix la depuració de responsabilitats a TMB

cartro_07_v02-page-004 (3)El passat mes de juny del 2012 Andreu de Cabo, treballador al sector de telecomunicacions d’autobusos de TMB, va ser acomiadat.

La Direcció de TMB va al·legar que era per un motiu de manca de disciplina d’aquest treballador. En canvi, els sindicats ACTUB, CGT, COS i PSA sempre van defensar que es tractava d’un cas de repressió sindical per la feina realitzada per aquest treballador i per les seves denuncies públiques de corrupteles entre els membres de l’equip directiu.

Pots veure un vídeo realitzat per Unitat Popular on s’explica el cas en aquest enllaç.

Després de vuit mesos, varies vagues, mobilitzacions i molta campanya de denúncia per aquest acomiadament, el jutjat social nº20 ha sentenciat que Andreu de Cabo va ser acomiadat pels motius que els sindicats havien sempre manifestat. El Jutge ha resol nul l’acomiadament i el treballador haurà de ser readmès immediatament.

Des de la CUP de Barcelona celebrem la readmissió d’Andreu de Cabo i exigim a l’Alcalde, Xavier Trias, que es realitzi una depuració dels directius que, havent tingut noticia dels casos d’us incorrecte de diners públics i d’un cas d’assetjament sexual, no només no van fer res, sinó que van decidir acomiadar al treballador per tapar tota aquesta situació.

CUP de Barcelona
20 de febrer de 2013

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s