El mal perdre de la Direcció de TMB amb Andreu de Cabo

BurofaxTMBAquesta mateixa setmana Andreu de Cabo ha rebut un burofax (imatge) de la Direcció de TMB on li fan saber que:

-Recorreran la sentencia d’acomiadament nul, cremant d’aquesta manera encara més diner públic i portant més angoixa a aquest cas.

-No fa falta que torni al seu lloc de treball fins el 18 de març, després la Direcció dirà que té moltes despeses i, a la vegada, es permet el luxe de tindre un treballador a casa durant quasi un mes.

-Quan Andreu torni ho ha de fer a la Cotxera d’Horta, lloc on va ser enviat, tot sol, poc temps abans de ser acomiadat. El centre de treball de Telecomunicacions està a la cotxera Pablo Díez, que és on ha treballat Andreu durant tots aquests anys i és on hauria de tornar.

Amb això la Direcció mostra que, en comptes, de fer una reflexió en positiu sobre aquest cas, segueix amb la mateixa actitud negativa contra aquest treballador.

Sembla que la Direcció es nega, per activa i per passiva, a aprendrer del que passa al seu voltant.

Una Direcció que no aprèn, que és creu sempre amb la raó, és una Direcció que no hauria de durar massa en el seu càrrec.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s