Necessitem reorganitzar la defensa de les nostres condicions laborals

011L’any 2012 va ser l’any de les retallades, de l’acomiadament d’Andreu de Cabo i de la renuncia sindical a principis bàsics. L’any 2013 tenim l’oportunitat de canviar-ho.

Des de diferents companys i companyes ens arriba la necessitat de que fem front comú tots els treballadors i treballadores (sense importar les sigles) per reorganitzar la defensa de les nostres condicions de treball.

Des de la COS entenem que, abans de que arribin noves retallades, ens hem de trobar tothom que volgui participar en aquesta tasca.

Tots i totes ens hem de ficar dintre del cap que només si els treballadors i treballadores ens impliquem podrem aturar els nous intents de la Direcció de robar-nos el que tant ens ha costat guanyar.

Fem una crida als delegats sindicals que no estan cremats, als treballadors que estan motivats i a tot aquell que li importa la seva feina a trobar-nos a finals de març per parlar de quines idees tenim per defensar el que és nostre.

Proposem que sigui el diumenge 31 de març a les 17h al Casal Popular de 9 Barris, Passeig Urrutia 125, baix (Metro Llucmajor).

No tenim inconvenient en canviar la data i el lloc si ha de ser per sumar més gent.

Per contactar amb nosaltres, escriviu a tb@sindicatcos.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s