De com TMB contraprograma una sentència i els mitjans de comunicació li fan l’ullet

IMG-20130306-WA005Dimarts passat sortia la sentència sobre la legalitat de les vagues i aturades d’autobusos de TMB de l’any 2012.

La Direcció de TMB perdia aquest judici i no aconseguia el seu propòsit: Il·legalitzar les aturades realitzades pels seus treballadors i treballadores en defensa del seu poder adquisitiu i contra la repressió sindical.

Com que la noticia no li agradava, la Direcció de TMB va contraprogramar aquesta amb l’estrena del nou bus biarticulat, fent que tots els mitjans de comunicació prestessin atenció a aquesta nova mostra d’ostentació de la Direcció i no a una sentència que legitimava les vagues realitzades per la plantilla d’autobusos.

Al dia següent, la Direcció de TMB havia aconseguit el seu propòsit, cap mitjà de comunicació ressaltava la noticia d’aquest nou cop judicial contra els interessos de l’equip directiu de l’empresa i, en conseqüència, de l’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

Recordem que en pocs mesos la Direcció de TMB ha perdut tres judicis amb el rerefons de la repressió laboral i sindical: el cas de Mercader i Garganté, l’acomiadament nul d’Andreu de Cabo i la legalitat de les vagues del 2012.

Mentre que la Direcció de TMB continua, internament, amb el seu discurs de retallades de condicions laborals i, externament, amb retallada i eliminació de línies, es permet el luxe de malgastar milions d’euros comprant 3 busos biarticulats que no aportaran cap canvi significatiu en el transport públic de la ciutat. Es continua amb la política del transport públic com a espectacle i no com a dret per a la gent que viu a la ciutat.

A la vegada, i des d’aquestes línies, reptem als i les periodistes a trencar amb l’opacitat de TMB i a que descobreixin quants nivells hi ha entre els 603 membres de l’equip directiu, quantes persones hi ha per nivell i quant cobren per nivell.

Això també seria noticiable, ja que fins ara és un secret que només saben els propis membres de l’equip directiu.

Sentència judicial en relació a les vagues: 2013_03_05_12_51_19

Vídeo sobre el bus biarticulat d’autobombo de Xavier Trias i la Direcció de TMB:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s