La COS sol·licita a la Direcció que prengui mesures pel mal ús del correu corporatiu

image_galleryFa 10 dies la Coordinadora Obrera Sindical informava a Anna Monferrer i a José Fernández, Responsables de Personal i Relacions Laborals, del mal ús que s’està realitzant del correu corporatiu.

Estem a l’espera de la seva resposta.

Aquí el correu enviat:

A l’atenció d’Anna Monferrer i José Fernández, Responsables de Personal:

Li transmetem que, utilitzant els correus corporatius de TMB de tota la plantilla, algú està utilitzant falsedats e insults contra persones de la nostra secció sindical (COS) que podrien ser constitutius de delicte.

Sol·licitem que ho tinguin en compte, investiguin la procedència d’aquests correus i ens informin de possibles denuncies a interposar.

Més informació:
https://costb.wordpress.com/
tb@sindicatcos.cat

A sota un dels correus que s’han enviat recentment:

“De: xx xx [mailto:huelgatmb@gmail.com]
Enviado el: sábado, 23 de febrero de 2013 19:21
Asunto: despido nulo

un palo ardiendo a un autobus de gas con el conductor dentro no es delito . robar material de la empresa para cenar todos los del departamento no es delito . acosar a compañeros no es delito . mas cosas que no nos vamos a entretener no son delito . la empresa y el juez presionados por los politicos de la cup se han bajado los pantalones . los sindicalistos que lo defendieron nos volveran a vender a todos los trabajadores otra vez por culpa de este individuo . dimision del comite de empresa . que no se pueda presentar ninguno que se haya presentado alguna vez . traidores de los trabajadores . esquirol gargante politico frustrado conductor media jornada convoca huelga la semana que viene . el en el comite de huelga para no perder dinero . no es tonto . los trabajadores a volver a perder dinero . tontos . que se vaya de politico que lo hara muy bien engañando a todo el pais .
pasalo

Advertencia:
Aquest correu electrònic conté informació de caràcter confidencial dirigida exclusivament als seus destinataris. Queda prohibida la seva divulgació, còpia o distribució a tercers segons estableix la legislació vigent. En el cas d’haver rebut aquest correu electrònic per error, es
prega que notifiqueu immediatament aquesta circumstància al remitent del missatge i procediu a la seva destrucció total.
Este correo electrónico contiene información de carácter confidencial exclusivamente dirigida a sus destinatarios. Queda prohibida su divulgación, copia o distribución a terceros en virtud de la legislación vigente. En el caso de haber recibido este correo electrónico por error, se ruega notificar inmediatamente esta circunstancia al remitente del correo electrónico y a destruir la totalidad del mismo.
The information in this e-mail is classified as confidential and proprietary Information and solely for the attention and use of the named addressee(s). You are hereby notified that any dissemination, distribution or copy of this communication is strictly prohibited by law. If you have received this communication in error, please, notify the sender by reply e-mail and destroy it completely.
TMB (Transports Metropolitans de Barcelona)
Informació interactiva de transport: http://www.tmb.cat”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s