El cinisme del PSC (II part): Assumpta Escarp, exPresidenta de TMB

IMG-20130321-WA000L’exPresidenta de TMB i regidora del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp, es permet el cinisme d’escriure articles sobre el Dret a l’aigua (a El Periódico, veure foto) i sobre el Transport Públic com a servei essencial en el seu bloc personal: assumptaescarp.wordpress.com

-Va ser Assumpta Escarp la que va negar el Dret a descansar 2 dies a la setmana als conductors i conductores d’autobusos de TMB fins que les vagues i la mobilització ho van aconseguir.

-Va ser Assumpta Escarp la que va negar els 15 minuts de descans de l’entrepà que ara el Tribunal Suprem ha reconegut com a Dret que teníem i que farà pagar més d’un milió d’euros als conductors i conductores d’autobusos de TMB que ho vam denunciar.

-Va ser Assumpta Escarp la que va fer denunciar laboral i penalment als companys Mercader i Garganté per haver criticat a un directiu que va donar l’ordre de provocar a un treballador per així sancionar-lo de manera més greu. La justícia va tornar a fallar a favor dels dos treballadors.

-Va ser Assumpta Escarp la que no va trobar cap problema amb que ella i Xavier Trias (CiU) cobressin en dietes de l‘Àrea Metropolitana de Barcelona: 31.600€ i 36.800€ respectivament.

I ara Assumpta Escarp, aquesta capitalista neoliberal sense vergonya, té la barra d’anar donant lliçons de Drets sobre Aigua i Transport Públic i Reivindicant la política, quan el que ella fa quan mana és mirar pels interessos dels més rics contra els interessos de la majoria de la població, en aquest cas, de Barcelona.

I per cert, ella no és pas dels pobres, aquí podeu trobar els seus 12 càrrecs.

El cinisme del PSC (I part)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s