L’Inspector de Treball requereix amb caràcter immediat una avaluació dels riscos de la marxa enrere a la línia 24

Barcelona-20130326-00135Tal i com ja vam informar al gener d’aquest any el terminal del Carmel de la línia 24 estava en obres i això obligava que la marxa enrere que fa l’autobús es fes en direcció a l’Institut Ferran Tallada, quan habitualment es fa en direcció la via per on circulen els cotxes i creuen els veïns i veïnes del barri.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) es va posar una denuncia a Inspecció de Treball per motius de seguretat (pots veure-la aquí) i vam comunicar als mitjans de comunicació la problemàtica (pots veure-ho aquí).

TMB va indicar en una fulla informativa (pots veure-ho aquí) que al fer marxa enrere l’autobús ja fa un soroll indicador d’aquesta maniobra, donant per resolt el problema que fa uns dos anys enrere, aproximadament, va comportar que un autobús impactés contra una noia, causant-li ferides de consideració.

Barcelona-20130326-00136Des de la COS ja ho vam indicar llavors i ho tornem a indicar ara: el problema de inseguretat existia abans de les obres i amb les obres encara s’havia empitjorat més.

Per tant, seguim dient que la solució a aquesta problemàtica que continua és o posar senyalistes durant tot el dia o posar autobusos amb càmera darrere.

Si torna a haver un accident per aquesta situació, quedarà prou clar que la Direcció no està a l’altura de les circumstancies en el que es refereix a la seguretat de les persones que transiten pel terminal del Carmel de la línia 24.

Ara, arran de la nostra denuncia, l’Inspector de Treball fa un requeriment a la Direcció per què, “amb caràcter immediat, procedeixi a realitzar una avaluació dels riscos que es deriven de la maniobra (marxa enrere) que han de fer els conductors de la línia 24 d’autobusos de TMB en el final del trajecte situat al Carmel.”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s