Sant Adrià es queda sense les línies d’autobús 43 i 44 (Área Besòs)

IMG-20130327-WA015Aquest és el nou mapa de la xarxa d’autobusos de TMB que s’imposarà la propera tardor. Pots veure’l aquí.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va anunciar ahir que la propera tardor es posaran en marxa cinc noves línies de la xarxa d’autobusos ràpids de la capital catalana, tres horitzontals i dues verticals.

Les verticals seran la V3, de Zona Franca a Sarrià, i la V17, del Port Vell al Carmel. Les línies horitzontals seran la H8, de Collblanc a La Maquinista; la H-10, de Collblanc a La Pau; i la H-16, del Paral·lel fins a Diagonal Mar.

Amb la implantació d’aquestes noves desapareixeran les línies 15, 43 i 44. Això suposarà que Sant Adrià es quedi sense les línies 43 i 44 que actualment tenen servei a la ciutat.

Joan Callau, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Sant Adrià, ha afirmat a aquest diari que el consistori “té el compromís de TMB per treballar plegats” i trobar solucions alternatives a aquesta situació.

De fet, des del consistori s’ha enviat una carta a entitats i associacions de veïns adrianenques on informa que s’obrirà “un procés amb TMB i les entitats de la ciutat per treballar en una proposta de modificació i implantació de noves línies d’autobús que responguin a les necessitats de la nostra població”.

Aquest procés ja es va dur a terme a localitats del Baix Llobregat amb la primera de les modificacions de la xarxa d’autobusos de TMB.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s