La COS sol·licita una llançadora per a les dues cotxeres de Zona Franca

1296121657936Avui, dilluns 8 d’abril, la Coordinadora Obrera Sindical ha fet arribar a la Direcció d’autobusos de TMB la petició de posar una llançadora a les cotxeres de Zona Franca per millorar l’accessibilitat dels treballadors i treballadores que presten servei en aquestes dues cotxeres.

Aquí el correu enviat:

“Bon dia,

Us fem arribar aquest correu per a comunicar-vos que, amb la nova situació definitiva de les oficines de la cotxera Zona Franca Port, s’està donant un afegitó que complica i allarga encara més l’arribada i sortida d’aquesta cotxera per part dels treballadors i treballadores que hi presten servei.

Tenint en compte que les dues cotxeres existents a Zona Franca són les pitjor comunicades a nivell de transport públic i que, a més, són les que tenen un nombre de personal més alt fa que al matí i a la nit es compliqui molt l’entrada i sortida.

En aquest sentit, pensem que posar uns busos-llançadores, tal i com existeixen a les cotxeres de Triangle i Horta, tant al matí com a la nit amb serveis parcials i que passessin per les cotxeres de Zona Franca i Port fins arribar a Paral·lel i Plaça Espanya facilitaria enormement aquests desplaçaments dels treballadors i treballadores.

Aquesta solució, de petit cost econòmic, seria molt ben valorada per la plantilla d’aquestes dues cotxeres.

Esperem la seva resposta,

Coordinadora Obrera Sindical d’autobusos de TMB”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s