“No hay nada que negociar” (Comitè de conveni) Segur?

IMG-20130416-00159El passat 26 de març el Comitè de conveni publicava la seva fulla i el titular era molt clar en relació a l’entrepà: NO HAY NADA QUE NEGOCIAR. Pots veureu-ho a la imatge.

La setmana següent, en concret el dimecres, el Comitè de conveni ja estava negociant amb la Direcció sobre l’entrepà.

Ara la CGT/PSA informen de que “en la reunión con la empresa…hay unos requisitos que cumplir” i s’obliden de dir, DE SIGNAR, que és el que la Direcció els hi reclama en relació a l’entrepà.

Oblidant-se del que ha passat des del 2007 fins ara en relació a CCOO, UGT i SIT i les seves conductes en contra de la defensa dels drets laborals i de la solidaritat amb Andreu de Cabo, CGT/PSA juguen al populisme de la pitjor especie buscant no perdre més afiliats i rascar algún vot l’any que ve. Que els hi aprofiti el seu cinisme!

Els mateixos sindicalistes de CGT/PSA que fa un any ens van vendre que haviem d’acceptar la retallada del conveni i la congelació salarial per tres anys per que no hi havia pressupost ara estan decidits a salvar el cul als sindicalistes de CCOO, UGT i SIT.

Mentrestant, ACTUB va decidir en la seva executiva de divendres passat que  no signaria res per que tots i totes les conductores cobressin la reclamació d’havers de l’entrepà.

No passa res, en breu, el Comitè de conveni ens citarà a una Assemblea General de conductors/es per a decidir si cobra o no tothom la sentència de la reclamació d’havers de l’entrepà. No fa falta dir que sortirà, qualsevol ho sap.

El Comitè de conveni ha sigut domestic, la millor victòria de la Direcció, i ja diu el contrari que pensa. Negocien amb la Direcció quan diuen que no hi ha res a negociar. Esquizofrènia pura.

Els hi deixem aquesta cançó als delegats de CGT/PSA a veure si es refresquen una mica les idees i deixen d’aSITar-se.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s