L’odissea dels 36

1296121657936Carta rebuda dels 36 companys que treballen en cap de setmana:

“Fa ja molt temps enrere, 36 persones, amb les seves situacions laborals i personals pròpies, vam emprendre una marxa, que, (com havia succeït anteriorment amb coneguts i amics), tindria un previsible final feliç, aconseguir estar en una empresa seriosa, amb bones condicions laborals i excel·lents perspectives de futur.

Gens més lluny del que ha estat la nostra realitat!!!

En aquests 3 últims anys que portem lluitant per la nostra causa, (la de quedar-nos a TMB amb les mateixes condicions que els altres companys), hem vist com sindicats i treballadors s’han unit per bregar amb els problemes i injustícies que han anat surguint en l’àmbit laboral, vegeu RD Pagues extres, acomiadament Andreu de Cabo, grups de descans, 15 min entrepà, etc, etc.., amb resultats més que satisfactoris.

I és que en aquesta empresa es lluita pel que importa als treballadors, i per extensió, als sindicats.

Llavors, si això és així, queda al descobert que la nostra situació no ha de preocupar a ningú més que a nosaltres mateixos, doncs no es fa gens per solucionar la nostra llarga agonia, es pot dir que estem desemparats.

Això és així i no d’una altra manera, ja que en aquests 3 anys, poc ha canviat la nostra situació, i si ho ha fet, a estat per a pitjor, per posar un exemple, el no cobrar els dies 25 de Desembre i 1 de Gener com dies especials que són, com ho han fet tots els altres companys que els van treballar.

Moltes eren les expectatives creades per tots nosaltres i il·lusions que s’han anat dissipant amb el temps, fins i tot alguns hem deixat el nostre lloc de treball fixa en una altra empresa per complir amb les exigències de l’empresa, (per poder passar a jornada completa), la qual va durar només dos mesos d’estiu i al final tot va quedar en res, esmenant l’error amb una simple disculpa per part de l’empresa.

Però a la vista està que no tirarem la tovallola!!

Ha estat molt l’esforç per arribar fins aqui: suportant problemes a casa ocasionats per la falta d’ingressos, per arribar a fi de mes gastant els estalvis de tota una vida, no poder compaginar el treball amb la família, distanciament de la vida social, etc. com per rendir-nos a hores d’ara. Hem posat les nostres esperances i el nostre futur a les mans d’una empresa que de moment ens ignora.

Seguirem lluitant pel que creiem que és just i és que es formalitzi la nostra situació i passem a jornada completa! Lluitant com sabem, treballant, complint i donant-ho tot de la nostra part com hem fet fins ara!

Però per aconseguir això, necessitem l’ajuda i la participació de tots, (no només amb paraules i palmades en l’espatlla, que s’agraeixen però no ens porten a res) d’igual forma que ens hem unit per defensar les altres causes que anomenaven abans, i que ELS SINDICATS ES SOLIDARITZIN AMB NOSALTRES, ja que sense ells no tenim veu i, són ells, els que poden coordinar els moviments necessaris per defensar els nostres drets en aquesta ocasió.

SINDICATS, ELS 36 EXISTIM!!”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s