CGT/PSA ja decideix com CCOO i UGT

cartro_09-page-004 (2)El mateix dia que repartien el numero 100 del butlletí Utopia i Realitat i que es definien com un dels sindicats que donen suport i respecten l’Assemblea de treballadors i treballadores, CGT/PSA decidia només entre els seus afiliats i afiliades (26 a favor, 5 en contra i 3 abstencions) que signarà l’acord amb la Direcció per que CCOO, UGT i SIT es surtin amb la seva i cobrin l’entrepà.

D’aquesta manera, CGT/PSA passa de l’Assemblea de treballadors i treballadores i seguint les pases del sindicalisme de la Direcció ja només decideixen entre ells. Tant que ho havien criticat fins ara.

A poc a poc, la domesticació de CGT/PSA està sent més evident i molts dels seus principis han anat quedant al racó dels oblits:

-CGT/PSA ja han signat retallades amb CCOO, UGT i SIT,

-CGT/PSA no van convocar aturades per un afiliat seu acomiadat,

-CGT/PSA han dit que no anaven a negociar res de l’entrepà amb la Direcció i una setmana després ja ho estaven “pastelejant”,

-CGT/PSA han decidit canvis en el Pla de pensions sense consultar a la plantilla en Assemblea,

-CGT/PSA, finalment, han pres la decisió només entre els seus afiliats sobre quelcom que hauria de poder decidir els 672 conductors i conductores que es van mullar en la denuncia per l’entrepà.

Ni el pitjor Maquiavelo podria haver caigut tant abaix i, a l’hora, tractar de mantenir un discurs alternatiu i combatiu que ja només es queda en paraules buides.

Només queda per veure que farà l’ACTUB, únic sindicat del Comitè d’empresa que sembla que no està disposat a entrar al joc de la Direcció.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s