L’entrepà per qui se’l treballa

IMG-20130429-WA007Ahir, la Direcció d’autobusos de TMB es va reunir amb un representant de cada un dels sindicats presents al Comitè d’empresa. El tema a tractar: l’extensió del pagament guanyat judicialment pels danys i perjudicis per no haver pogut gaudir del temps de l’entrepà des de 21/3/2006 a 5/5/2008 dels 672 conductors i conductores que van denunciar a la resta del col·lectiu que no ho va fer per que, en la seva majoria, van preferir escoltar als sindicalistes de CCOO, UGT i SIT.

Tots els sindicats del Comitè d’empresa (ACAT, ACTUB, CCOO, CGT, PSA, UGT i SIT) ja s’havien posicionat per que aquest pagament es realitzes a tothom, però ACTUB ja havia dit setmanes enrere que no anava a signar cap acord.

Senzillament, si la Direcció es volia gastar uns milions d’euros que legalment ningú li exigia era cosa seva, que ho fes, però sense que ells haguessin de signar res.

La resta de sindicats ja van dir que no tenien problema en signar l’acord, sobretot, CCOO, UGT i SIT que veuen com han quedat amb el cul a l’aire en aquest tema.

A la reunió la Direcció va tornar a exigir la UNANIMITAT de que tots els sindicats signessin l’acord per que es fes afectiu i ACTUB es va mantenir ferm en la seva posició.

La raó d’aquesta necessitat de que signin tots els sindicats del Comitè d’empresa s’explica en la pròpia acta de la reunió (A la imatge). La Direcció vol la tranquil·litat jurídica i laboral per aquest tema.

Serà que es denunciable el que està fent?

Serà que la Sindicatura de comptes hi podria ficar cullerada?

Serà que gastar-se milions d’euros per no deixar malament als sindicalistes de la patronal: CCOO, UGT i SIT en aquests temps que corren té mala publicitat?

Sigui com sigui, pel moment, els i les que cobrem segur som els i les que vam fer la denuncia i ens vam mullar durant més de 5 anys. Igual, al final, alguns i algunes comencen a veure que els “radicals” són bastant més fiables que els sindicalistes del rebaix.

Conclusió: mira la foto de sota.

IMG-20130328-WA008

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s