UGT i SIT: De com arrossegar-se pel terra sense el més mínim sentit del rídicul

IMG-20130502-WA002De traca i mocador la fulla d’UGT i SIT. Ara venen a demanar la UNITAT dels sindicats pel BÉ dels treballadors i treballadores. Ja sé sap que aquests sindicalistes només estan a les madures. Quan no s’ha de fer res de res, només posar una signatura. Com per exemple, signar pactes d’eficàcia limitada (paga extra), signar convenis amb discriminació salarial i de descansos  pels nous conductors i conductores o denuncies contra els treballadors i treballadores més lluitadors durant la mobilització per els dos dies.

On estava UGT i SIT a les dures? Doncs amb la Direcció, animant a l’esquirolatge i desanimant al personal per que la jefatura es surtis amb la seva.

Els sindicalistes de la UGT i SIT fan veure que no ho entenen, tenen tant ficat al cap que han de signar tot el que la Direcció els hi posa davant que no els hi entra que, en aquest cas, ACTUB es negui a signar un acord fet a mida per als sindicalistes que no van denunciar (CCOO, UGT i SIT) i per assegurar que no hi hagi possibles denuncies contra la Direcció per aquest pagament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s